ZAŠTO

Park vila residence?

Park vila residence u brojkama

0 m2
Kvadratura bruto
0
Stanova
0
Penthouse
0
Stanarske ostave
0
Lokala
0
Poslovnih jedinica
0 (PM)
Garažnih mesta
0 (PM)
Komercijalna garaža
0 m2
Površina privatnog dvorišta

završetak radova

0
Completed projects

Park vila residence

Stanovi

Kompleks Park Vila Residence sadrži 330 stanova počev od II do VII sprata, različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih raspoređenih u 4 lamele. Stanovi su brižljivo projektovani omogućavajući konforan život prilagođen savremenom načinu života sa kvalitetnim materijalama uz poseban osvrt na zaštitu od buke i osvetljenost unutrašnjeg prostora

Penthouse

Luksuzno opremljeni stanovi većih struktura i površina na povučenom VIII spratu. Stanovi poseduju prostrane i duboke terase podeljene ozelenjenim žardinjerama, a dnevni boravci koji se nastavljaju na terase opremljeni su velikim kliznim staklenim površinama pružajući optimalnu osvetljenost i pogled. Za svaki penthouse projektovana je zasebna stanarska ostava na istom spratu pored lifta.

Lokali

Od ukupno 20 lokala koji su smešteni u prizemlju, velika većina njih je uvučena u odnosu na fasadu i pristupa im se isključivo spolja bez pristupa iz dvorišnog dela, a jedan lokal se nalazi unutar privatnog dvorišta u vidu kafića za osveženje i ugođaj stanara. Težnja investitora je da lokali svojom uslužnom delatnošću pokriju sve osnovne potrebe stanara i poslovnih korisnika ovog kompleksa

Poslovne jedinice

Na I spratu objekta, celom njegovom površinom, nalaze se poslovne jedinice različitih površina namenjenih poslovanju i drugim uslužnim delatnostima. Poslovne jedinice su podeljene u ukupno 4 lamele i svaka ima zaseban ulaz, odvojen od ulaza za stanare.

Garaže

Objekat na tri podzemna nivoa raspolaže sa ukupno 514 garažnih mesta, od čega je na prvoj etaži ispod zemlje u jednom delu planirana komercijalna garaža sa ukupno 67 garažnih mesta sa potpuno odvojenim prostorom pristupa od ostatka garaže namenjenim stanarima. Komercijalna garaža je na 6 garažnih mesta opremljena punjačima za električne automobile i poseduje zasebno stepenište za izlazak na nivo prizemlja. U sastavu komercijalne garaže nalazi se i autoperionica.

Stanarske ostave

Objekat poseduje ukupno 309 stanarskih ostava sa kontrolisanim pristupom. Stanarske ostave su smeštene manjim delom u podzemne nivoe (43 kom), a većim delom u nadzemnom delu objekta (266 kom) pozicionirane odmah uz liftovska jezgra omogućavajući stanarima brz i ergonomičan pristup odlaganju trotineta, bicikala, dečjih kolica i drugih stvari nadomak stana. Grupisane stanarske ostave imaju pristup točećem mestu i priključku za napajanje električnom energijom uz prinudnu ventilaciju.

Privatno dvorište – Oaza zelenila

Upravo inspirisani privatnim dvorištem koje u potpunosti liči na park, dali smo ime našem projektu. Prostrano dvorište površine 1700 m2 potpuno je zatvoreno za sve osim za stanare i njihove goste i posetioce sa savremenom kontrolom pristupa. Poseduje moderno i bezbedno dečje igralište sa zaštitnom gumom i igračkama namenjenim dvaju uzrasta (do 4 god i od 5-12 godina), sa dovoljno klupa za odmor i brižljivo odabranog zelenila. U dve niše iznad rampi za silazak vozila u garažu osmislili smo prostor u vidu dva mala amfiteatra omogućavajući boravak na vazduhu i po kišnom vremenu. Ugostiteljski lokal u staklu koji se nalazi u središtu privatnog dvorišta omogućava ugođaj stanarima i njihovim gostima i osveženje u svim delovima dana, kao i čuvarska služba koja će brinuti o bezbednosti, odnosno služba održavanja o čistoći dvorišta. Oko samog objekta van centralnog dvorišta kompleks obiluje zelenim površinama. Upravo u cilju obezbeđenja mira i odmora, koncipirali smo precizan Kućni red o čijem pridržavanju će brinuti čuvarska služba.

park vila residence

ŽELITE DA POGLEDATE LOKACIJU NAŠE ZGRADE?

park vila residence

Pronađite stan po vašoj meri

Stan C-84

Ukupna površina: 144,20m2

Stan C-83

Ukupna površina: 148,27m2

Stan C-82

Ukupna površina: 107,73m2

Stan C-81

Ukupna površina: 91,59m2

Stan C-80

Ukupna površina: 100,17m2

Stan C-79

Ukupna površina: 121,87m2

park vila residence

Razvojni tim

Razvojni tim MADA Real Estate je osmislio stambeno-poslovni kompleks Park vila do nasitnijih detalja uz pomoć eksternog projektnog biroa.

Koristeći postojeće bogato iskustvo radom na prestižnim projektima, tokom razvoja rukovodili smo se opsežnim direktnim istraživanjem kupaca stanova u novogradnji u proteklih 5 godina. Upravo na bazi njihovih sugestija pokušali smo da konceptualno nadomestimo sve uočene nedostatke postojećih projekata i omogućimo funkcionalni prostor za naše buduće stanare u skladu sa savremenim urbanim trendovima.

Dragan Dingarac dig

direktor projekta d.dingarac@mada.co.rs
Dragan Dingarac dig direktor projekta d.dingarac@mada.co.rs

Nada Stanković dia

design manager n.stankovic@mada.co.rs
Nada Stanković dia design manager n.stankovic@mada.co.rs

Aleksandar Ranković dig

project engineer a.rankovic@mada.co.rs
Aleksandar Ranković dig project engineer a.rankovic@mada.co.rs

Kontakt info

Save Mašković 2, Beograd

064 8777 065
064 8777 066
064 8777 067
064 8777 068

Radnim danom: 8:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

prodaja@parkvila.rs