MATERIJALIZACIJA STANOVA

FASADA kombinacija kontaktne (bavalit i ukrasne ciglice) i ventilisane (HPL compact ploče). Termoizolacija u vidu tvrdopresovane kamene vune debljine 10 i 12cm.

SPOLJNA STOLARIJA aluminijumski prozori i vrata, staklo 4+16+4 sa Guard solar sistemom i argonom

ZIDOVI IZMEĐU STANOVA u najvećem broju stanova je u pitanju betonski sa dodatnim gipsanim oblogama

PREGRADNI ZIDOVI gipsani suvomontažni zidovi od 2x2GKP, sa dodatnom trećom pločom između dnevnog boravka i spavaćeg dela u cilju dodatne zaštite od buke

ZIDOVI KA HODNIKU fonoblok 20cm + 7cm mineralne vune + 2GKP PARKET dvoslojni gotov hrastov parket širine 151mm, dužine od 60-140cm u dve boje, dodatno lakiran na licu mesta radi dugotrajnosti

SOBNA VRATA širine 70, 80 i 90cm, visine 220cm, krila vrata se izrađuju od masiva sa ispunom od kartonskog saća obostrano obloženim MDF pločama ofarbanim poliuretanskom bojom.

ULAZNA VRATA sigurnosna vrata od kutijastih čeličnih profila sa dodatnom zvučnom izolacijom, obostrano obloženim MDF pločama i furnirskom obradom. Zaključavanje u 4 tačke + 3 pasivna šipa.

SANITARIJE konzolne rimless WC šolje sa sporospuštajućom daskom i ugradnim vodokotlićima. Konzolni umivanici u tri dimenzije, metalne ležeće kade 70×160, odnosno plitke tuš kadice 90x90cm sa staklenim paravanima.

BATERIJE samostojeće, renomiranog proizvođača HansGrohe i Grohe

KLIMA UREĐAJI WiFI multisplit AC sistemi, svaka dnevna i spavaća soba ima sopstvenu unutrašnju jedinicu

KERAMIKA rektifikovane gress porcellanato pločice, u kupatilima dostupne su tri kombinacije velikih formata;

ELEKTRO-INSTALACIJE optički kabl do stana i UTP kablovi VI kategorije do svakog mesta predviđenog za TV. Video interfoni sa smart upravljanjem i komunikacijom sa čuvarskom službom.

LIFTOVI u svakoj lameli po dva lifta nosivosti za 13 i 8 osoba, sa duplex mikroprocesorskim upravljanjem velike brzine od 1.6m/s