MATERIJALIZACIJA STANOVA

FASADA kombinacija kontaktne (bavalit i ukrasne ciglice) i ventilisane fasade (drvodekor). Termoizolacija u vidu tvrdopresovane kamene vune debljine 10 i 12cm.

SPOLJNA STOLARIJA aluminijumski prozori i vrata, staklo 4+16+4 sa Guard solar sistemom i argonom.

ZIDOVI IZMEĐU STANOVA u najvećem broju stanova je u pitanju betonski sa dodatnim gipsanim oblogama.

PREGRADNI ZIDOVI gipsani suvomontažni zidovi od 2x2GKP, sa dodatnom trećom pločom između dnevnog boravka i spavaćeg dela u cilju dodatne zaštite od buke.

ZIDOVI KA HODNIKU fonoblok 20cm + 7cm mineralne vune + 2GKP.

PARKET dvoslojni gotov hrastov parket tipa brodski pod.

SOBNA VRATA širine 70, 80 i 90cm, visine 220cm, krila vrata se izrađuju od masiva sa ispunom od kartonskog saća obostrano obloženim MDF pločama ofarbanim poliuretanskom bojom.

ULAZNA VRATA sigurnosna vrata od kutijastih čeličnih profila sa dodatnom zvučnom izolacijom, obostrano obloženim MDF pločama i furnirskom obradom.

SANITARIJE konzolne rimless WC šolje sa sporospuštajućom daskom i ugradnim vodokotlićima. Konzolni umivanici u tri dimenzije u zavisnosti od veličine kupatila odnosno toaleta, metalne ležeće kade 70×160 u stanovima u kojima je to predviđeno projektom, odnosno walk-in tuš prostor.

BATERIJE samostojeće, renomiranog proizvođača.

KLIMA UREĐAJI WiFI multisplit AC sistemi, svaka dnevna i spavaća soba ima sopstvenu unutrašnju jedinicu.

KERAMIKA 1. klase u kupatilima zidne pločice dimenzija 60×30 cm, podne dimenzije 60×60 cm.

ELEKTRO-INSTALACIJE optički kabl do stana i UTP kablovi VI kategorije do svakog mesta predviđenog za TV. Video interfoni sa smart upravljanjem i komunikacijom sa čuvarskom službom.

LIFTOVI u svakoj lameli po dva lifta nosivosti za 13 i 8 osoba, sa duplex mikroprocesorskim upravljanjem velike brzine od 1.6m/s.