Investitor projekta je kompanija MADA Real Estate koja se formirana upravo za projekat Park vila residence shodno bankarskim zahtevima u proceduri projektnog finansiranja. 

Članovi privrednog društva MADA Real Estate iz Beograda su dve građevinske izvođačke kompanije koje više od decenije uspešno posluju na tržištu Srbije. Tokom svog postojanja samostalno i u konzorcijumu izveli su brojne objekte ukupne površine od preko 500 000 m2 različitih namena: od stambenih naselja, visokokategorisanih hotela, poslovnih zgrada i sportskih objekata. Bogato iskustvo koje smo stekli u izgradnji želeli smo da prenesemo u jedan ovako veliki projekat u svojstvu investitora.

Upravo naše iskustvo u izvođenju radova, iskusni tehnički kadar i obezbeđeno bankarsko projektno finansiranje – jesu garant kvaliteta i uspešnog završetka ovog velikog projekta.

IDEALNA LOKACIJA

Položaj stambeno-poslovnog kompleksa PARK VILA RESIDENCE predstavlja idelanu logističku tačku budućih stanara i korisnika. Izuzetna saobraćajna povezanost unutrašnjim magistalnim prstenom (UMP) omogućava brzu vezu sa auto-putom E-75 i Mostom na Adi. UMP koji upravo u izgradnji pružiće brzu saobraćajnicu sa četiri trake.

Trg Slavija i centar grada su udaljeni svega 5km Bulevarom Oslobođenja.

U neposrednoj blizini PARK VILA RESIDENCE prolaze brojne linije javnog gradskog prevoza:
autobuske linije 50, 48, 47, 33 i 78;
tramvajske linije 9, 10 i 14 trolejbuske linije 40 i 41;
Posebnu pogodnost mikrolokacije PARK VILA RESIDENCE ogleda se u neposrednoj blizini fakulteta i škola : OŠ “Filip Filipović”, Saobraćajnog fakulteta, FPN, FON, Visoka škola elektrotehnike računastva i strukovnih studija.

PARK VILLA RESIDENCE čistoću vazduha duguje Banjičkoj (Bajfordova) šumi, spomeniku prirode pod zaštitom države koja se prostire na preko 40 ha. Za ljubitelje sporta i rekreacije u neposrednoj blizini nalazi se Sportski centar “Voždovac” sa teniskim terenima, zatvorenim i otvorenim bazenima, kao i drugim brojnim sportskim sadržajima.

FINANSIRANJE PROJEKTA

Za spokoj naših kupaca obezbeđeno je projektno finansiranje izgradnje od strane konzorcijuma ERSTE i SBER banke.

Upravo njihovo bogato iskustvo u projektnom finansiranju brojnih sličnih projekata i finansijske testove koji je projekat PARK VILA RESIDENCE uspešno prebrodila – garant su sigurnosti projekta.

Za kreditne kupce naši bankarski partneri pripremili su povoljne linije stambenih kredita koje će vam predstaviti naš prodajni tim uz saradnju sa bankarskim partnerima.

Za gotovinske kupce predvideli smo posebne povoljne uslove i dinamiku plaćanja. Sve informacije o pogodnostima i modalitetima pri kupovini stambenih jedinica, garažnih mesta, poslovnih jedinica i lokala pružiće vam naš ljubazni prodajni tim.